Förkylning och åkbräda 

Äntligen äntligen äntligen börjar vi sakta men säkert gå åt rätt håll här hemma. Sjukdomarna har avlöst varandra sedan vi kom hem från bb. Precis när vi skulle åka hem bröt en förkylning ut på Nicke, därefter fick Jennifer höstblåsor och när hennes vände blev jag förkyld. En vecka senare var det Nickes tur igen men denna gång fick han höstblåsor. Jag fick höstblåsor när jag väntade Jennifer så för mig var det lugnt men Nicke fick hålla sig på avstånd från Nicole. Höstblåsor är nämligen väldigt smittsamt! Jag trodde att jag fått min förkylning från Jennifer men nej, jag lyckades smitta ner henne och nu har även Nicole blivit snorig. Hon var riktigt risig ihelgen men nu verkar det vända. Kan vi snälla få hålla oss friska Nu?

Som ni förstår så har varken tiden eller orken funnits för att blogga. Vi har ju dessutom bott bland kartonger och känslan av röra och oreda får mig ruskigt omotiverad till i princip allt. 

Idag tog vi en riktigt lugn dag på hemmaplan, jag och Nicole. Jag passade på att se klart en dokumentär som jag kan rekommendera er att se. A murder in the park hette den. Hann även se ett avsnitt av nya säsongen av greys anatomy innan vi gosade ner oss i sängen. 

Jag ställde klockan på kvart över två för att hinna klä på oss innan Jennifer skulle hämtas. Trots att jag hade gått om tid på mig lyckades det bli stressigt. Hade lovat Jennifer att sätta på åkbrädan på vagnen också och vad vore jag för mamma om jag inte håller vad jag lovat. Med en skrikandes Nicole i vagnen, hon uppskattade inte alls att bli väckt, monterade jag dit brädan i lätt panik. 

Men hon var så lycklig så det Var värt all stress i slutändan. 

Nu väntar sängen med hela familjen samlad. Godnatt på er alla fina! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.