2 månader

Hejsan hoppsan i solen!
Idag har jag och Nicole varit iväg på två månaders-kontrollen på bvc. Passade på att ta en liten promenad innan vi hade vår tid. Känns som att man ska passa på de få soltimmar vi har nu under hösten och vintern. Lillsessan somnade så fint i vagnen och jag fortsatte lyssna på min ljudbok.

Inne hos vår BVC-sköterska gjorde vi den vanliga vägningen och mätningen. Hon är nu 57 cm lång och väger cirka 5.5 kg och följer utvecklingen precis som hon ska. När hon var strax över en månad började hon jollra med oss och nu ler hon för fulla muggar. Hon har börjat använda armarna mer och när hon sitter i sin gunga försöker hon ta sin giraff. Där tar hon Jennifer med stormsteg.
Det enda jag fick lite bassning på är golvtid, alltså att Nicole ska få vara mer på golvet. Tycker det är svårt när de oftast bara blir arga där men jag ska försöka.

Nu är vi åter hemma. Har varit och hämtat ut min nya jacka och hoppas på att den kommer passa! Den är sååå snygg på bilderna.

Vet att uppdateringen här inte varit som den brukar. Svårt att hinna med när dagarna springer iväg! Vi har varit iväg och handlat en hel del till båda barnen och beställningar kommer snart trilla ner här hemma. Beställt nya amningsbh:ar, en ny lampa till Jennifers rum och lite annat.
I veckan ska vi fortsätta kika på badrumsskåp, gardinstänger, lampor till resten av lägenheten och annat. Ni förstår att jag har mycket som snurrar runt just nu.
Därför är det skönt att ta en paus och se andra säsongen av Stranger Things. Jag kan inte få nog! Tittar ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.