Brev till Tomten

I veckan var det så dags för Jennifers första brev till Tomten eller “tonten” som hon säger. Hon skrev sitt eget brev och fick även hjälp av mamma med sina önskningar. Det blev en liten lista som innehöll en del docksaker, Greta Gris leksaker, en pyjamas, verktyg och lite annat smått och gott. Efter det har hon pratat mycket om brevet vi skrivit och att hon vill skriva mer till Tomten och ingen annan får läsa önskelistan eftersom det inte är till dem.

Det känns så otroligt viktigt att skapa fina traditioner för Jennifer och Nicole. Värna om familjen och känna gemenskapen som faktiskt traditioner skapar. I år blir det ju dessutom den första julen som blir “på riktigt” för Jennifer. Jag menar inte att vi inte firat förut men i år kommer hon vara med och komma ihåg på ett helt annat vis. I år blir året som vi skapar minnen!

2 reaktion på “Brev till Tomten

  1. Åh vad mysigt!! Håller med om att det är fint att skapa och bibehålla traditioner. Har så mycket minnen och får lyckorus när jag tänker på vilken julkänsla man hade när man var liten 🙂

    • Precis så jag också tänker! Framför allt julen är extra viktig för mig att skapa tradition kring. Alla familjer gör olika och jag och Nicke har valt att kompromissa lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.