Fredagshäng i Norsborg

Jag har verkligen inte hunnit med senaste veckan. Bara inlägget om önskelistan tog mig cirka fem dagar att publicera. Fem dagar! Det är ju helt stört. Jag fastnar ofta i texten och blir sedan störd av något innan jag hunnit komma någonstans. Känner att jag blivit så dålig på att skriva också eller orden liksom fastnar. Ordförrådet har inte heller blivit så fett de senaste åren så det är lite knepigt att få till en text som flyter. Eller är det kanske bara jag som tycker att min text blivit “tråkig”?

Hursomhelst.

Förra fredagen, 10 november, åkte vi till Norsborg för en familjedejt. Ida hade gjort lasagne och flickorna skulle få leka av sig tillsammans. Det är så komiskt att vi nästan lyckats matcha ett år mellan våra barn med bara ett par månaders skillnad. Elisa är äldst på tre år, Jennifer på två, Alina ett och Nicole noll år och vi har bara flickor. Jisses, vilket tonårskaos vi kommer ha i framtiden!

Ida passade på att norpa Nicole en stund. Så glad att lillfisen trivs så bra hos andra och att hon kan slappna av även i en annan famn. Jennifer var ju betydligt kinkigare på den fronten.

När jag och Ida var på underbara barn-mässan köpte hon en babblarna tunnel som tjejerna älskade att busa i. Ganska snart var den dock bortglömd och de underhöll varandra i Elisas rum. Jennifer hittade en dockvagn som hon blev löjligt förtjust i. Hennes mamma tyckte också väldigt mycket om den då den inte lät ett ljud när man körde omkring den. Det var som musik för mina öron.

Denna bild på flickorna är en solklar favorit hos mig. Älskar hur tofsarna faller åt varsitt håll och hur fokuserade de är på spelet. De är så fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.