LittleStarJenny

Julklappstips till den gravida!

Det finns något jag velat berätta och visa för er länge men inte kunnat då mina vänners projekt låg i startbanan. Nu är allting lanserat och jag kan med glädje dela med mig av deras nya företag, Mybabybump3d. Jag önskar Tessie med familj all lycka till! Det är verkligen en toppenidé ni kommit på.

Med Mybabybump3d får du en chans att föreviga din gravidmage i en vacker skulptur. Min gjordes i vecka 22 och jag har aldrig någonsin tyckt att min kropp sett så vacker ut som när jag fick hålla min bump i handen.
Detta är en perfekt present till babyshowern, julklapp eller varför inte ge dig själv den gåvan? Jag är så glad att jag hann göra denna och den står så att jag kan titta på den varje dag.

Du kan läsa mer om hur det går till och om produkterna på deras hemsida mybabybump3d.se

Julklappstips till den gravida!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen