Mellan storlekar 

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycks mig i det här inlägget utan att det låter som gnäll eller “Hej tyck synd om mig”, men jag har ett problem. Just nu befinner jag mig i mellan storlekar! De kläder jag kommer i är antingen förstora eller försmå. Andra kläder som jag borde kunna ha är däremot inte alls amnings vänliga så de går också bort. 

Så just nu knallar jag mest omkring i stora gravidleggings matchade med mina baslinnen (som också är från mama avdelningen). 

Men ändå så är kroppen grym! På 6 veckor har jag tappat cirka 20 kg. Många kilon kvar men jag är på väg…

4 reaktion på “Mellan storlekar 

 1. Jättefin är du! Visst är kroppen fantastisk som kan bära på ett barn, gå igenom en förlossning, ge mat till barnet och sedan anpassa sig tillbaka till ursprungsform igen. Helt galet!

  Jag bodde i mina gravidleggings och amningslinnen första halvåret, så skönt! Har fortfarande mina amningslinnen än idag 🙂

  • Tack älskade vän!
   Men ja, än idag, trots två barn, har jag svårt att förstå att så fina varelser kommit och växt i min kropp.

   Nu har jag förkastat min gravidleggings och bytt ut de mot basicbyxor från cubus men gravidlinnen etc får hänga med en tid till… <3

  • Hej Agneta!
   Jag vet inte vad du hunnit testa men jag har blivit snudd på helt problemfri sedan ett par år tillbaka. Det har krävts mycket egen tankekraft om var problemen kom ifrån! För mig utlöses uretriten av hormoner från preventivmedel och sedan efter att jag slutat sitter problemen kvar i cirka 1-2 år.
   Mina lindringar har varit vetekudde, varmt bad och sömn. Hos gynekologen har jag även gått och fått vidga urinröret och i samband med detta har de sprutat om silverklorid (tror jag det var). Det gör ont som satan första dagen så om du går på det gör behandlingen en eftermiddag så att du kan gå och sova, därefter blir problemen bättre men inte bra.
   OCH kissa alltid efter sex!
   Jag tyckte att jag blev något bättre när jag smorde in mig med ovesterin också. Ytterligare en sak som gjorde det bättre var att dricka mycket vatten, urinen ska alltid vara snudd på vattenfärgad för mindre svid.

   Hör gärna av dig om du har några fler frågor och förlåt för att det dröjde ett par dagar innan jag svarade!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.