Dan före dopparedan

Godmorgon! Är ni redo för julafton? Vi är så gott som klara och nu återstår bara de sista förberedelserna. Alla inköpen är klara och endast städning återstår och lite bak. Jag är så glad för mina listor just nu så att jag har koll på läget.

Just nu sitter vi dock och hänger framför tv:n. Jag är redan inne på kaffekopp (balja) numero dos och Jennifers otålighet börjar sakta ge sig till känna. Nicole däremot slog precis på sitt “nu-ska-jag-sova”-joller.
Ska snart placera Jennifer i ett bad och avsluta med den riktigt ångestfyllda hårtvätten. Hon skriker i panik varje gång och man känner sig som världens elakaste! Efter det ska jag städa av badrummet, som verkligen är i behov av en grovstädning.

Igår var vi borta i Blackeberg hos Meccus för att serva barnvagnen. Var skönt att få en ordentlig koll på skicket och vad som kanske kommer behöva åtgärdas i framtiden. Som tur var var den i mycket bättre skick än vad jag gissat på. Är så van vid min otur så antog att besöket skulle bli en dyr historia.
På vägen dit somnade Nicole och slog på sig sin fejksovar-min. Visst ser det ut som att hon fejkar?     

Nä, nu är det dags att sätta fart! Vi hörs lite senare och ha en fin dan före dopparedan!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen