Ny vagn ♡

Men hörrni! Jag har ju helt glömt bort att berätta att vi köpt en ny vagn! Trodde att vi skulle klara oss med Buffalon och en åkbräda men insåg sedan hur låst jag kände mig. Jennifer går ju bra och så men är väldigt långsam och virrig (precis som en två-åring är). Det finns ju så mycket kul att se! 

Jag kikade runt på blocket och hittade en Bugaboo Donkey till bra pris och är verkligen supernöjd! Eller det är inte bara jag som är nöjd, Jennifer älskar att åka nära sin syster.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

2 kommentarer på ”Ny vagn ♡

    1. Den är ju så smart den här så att den går att göra till en solovagn också! 😊 men just nu har vi kvar båda men ska nog sälja den andra.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen