Plötsligt händer det…

Båda barnen sover och klockan har inte ens slagit nio. Fick en liten kamp med en skrikandes Nicole, som precis som sin syster vägrar somna i famnen om kvällarna nu utan ska skrika hysteriskt tills hon somnar. Oj, vad man uppskattar tystnaden efter det!
Sitter och småtittar på en ny serie som jag hittade på netflix, Glitch heter den. Den handlar om sju personer som kommer tillbaka från de döda och alla undrar varför. Får se vad jag tycker om den!

Imorse vaknade vi i sällskap av snor och hosta igen. Det är Jennifer som fått sig en släng igen och då hon var ganska gnällig fick hon stanna hemma med oss idag. Det blev en riktigt lugn dag med tvätt, servering av “gröt” i Jennifers rum och en tur till centrum för att posta lite brev. Jag försöker bli klar med de sista klapparna också så att man slipper stressa in i det sista.  Är ni klara? Jennifers klappar är så gott som klara, vi ska bara köpa ett fiskespel så är den sista klar. Men resten? Jag har ingen aning vad jag ska fixa. Nicole ska bara få något symboliskt så det blir en enkel sak att lösa.
Ska fila lite på mina idéer…

Mitt i all julklappsjakt och julpyntande sitter jag även och jobbar på lite bilder som jag tänkte förstora och sätta upp i vardagsrummet. Undrar varför jag alltid känner mig stressad?! Denna är en av dem som jag tror hamnar på väggen.

Jaja, då har den minsta vaknat igen… Ha en fin kväll alla därute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.