Tända ljus och pyssel

Vad mörkt det var imorse när vi klev upp för att äta frukost. Inte konstigt att det är extra segt att kravla sig ur sängen på morgonen. Hur orkar barn alltid vara så morgonpigga?
Jennifer hjälpte mig att duka fram på bordet och jag tände lite ljus. Riktigt mysigt ändå att sitta där tillsammans i mörkret och bara ha några få ljuspunkter.
När frukosten var intagen började vi göra oss iordning för dagis. Jennifer har kommit in i “jag-kan-allt-själv” och nu ingår dessutom bestämma kläder i den kategorin. Vi möttes halvväggs med en fjärilsklänning och nej tack till stjärnleggings, mamma bestämde istället svarta strumpbyxor och en svart kofta till det.

Efter att jag lämnat Jennifer smet jag hem en snabbis för att möta min pappa som skulle sitta barnvakt till Nicole medan jag var på massage. Tji fick jag! Det hade blivit ett missförstånd och min tid var först på torsdag klockan 10. Jag passade på att hämta ut ett paket från lekmer.se istället och traskade hemåt igen.

Nicole hade bestämt sig för att sin älskade gunga inte alls passade idag så vi la oss tillsammans på soffan och körde en seriesträckare av Glitch. Jepp, jag är hooked! Se den! Älskar mystiken kring allt.
Strax innan halv tre drog jag på mig jackan och lämnade sambo och minstingen hemma för att pyssla med Jennifer på förskolan. Jag var först på plats och vi satte genast igång. Vi hade inga underlag så det var bara att låta fantasin flöda.

Vi lyckades tillsammans få ihop en tomte och en röd snögubbe/babblare.

Kvällen avslutades sedan med lite soffhäng och nu sover båda flickorna i sina sängar sedan en stund tillbaka. Ska strax göra som dem och krypa till kojs jag med. Det är ju en dag imorrn å!

En reaktion på “Tända ljus och pyssel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.