Vi förbereder oss

Hej och hallå!

Förberedelserna inför julafton är i full gång och för engångs skull känns det som att jag ligger i fas. Den sista maten hämtar vi på fredag eller lördag efter att jag kompletterat det sista på Internet-listan. I morgon ska jag köpa de två sista klapparna och sedan är det bara lite inslagning kvar. De flesta paketen slog jag in i förra veckan.

Listor är mitt A och O för att inte glömma bort något. Hjärnan är inte riktigt vad den här varit! Laddade ner en to do-app till telefonen idag så att jag kan bocka av allt eftersom jag blir klar. Visst är det en tillfredsställande känsla?

Vet ni? Jag har även förberett mer plats i Jennifers rum då tomten meddelat vad han kommer med. 


Jag tycker det blev mycket bättre och nu saknas bara lite till väggarna i hennes rum och vardagsrummet sen är det mesta klart.

Här kommer lite bilder från Lucia också. Vad det är fantastiskt att få uppleva allt det där som själv älskar nu i sina barns ögon.

Har ni hunnit få något julkänsla ännu?

En reaktion på “Vi förbereder oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.