På banan

Hej och hallå,

Jag har gjort små prioriteringar i mitt liv för att minska på den ångest som jag har dagligen. Förut kunde jag känna ett tvång på mig själv att prestera ett eller flera inlägg på en dag. Det plus att jag även känt att jag mer eller mindre fått skrivkramp har gjort att varje gång jag satt mig vid datorn så har jag fått ännu mer ångest. Så därför tog jag ett beslut att det faktiskt är helt okej att inte skriva varje dag. Bättre att skriva när jag känner att jag har tid.
Det enda som blir tråkigt med det är att jag fotar saker som hamnar helt utanför sin tid när jag väl sätter mig vid datorn. Ni får jättegärna säga till om ni skulle vilja se det vi haft för oss iaf?
Ville ta en sekund och förklara varför inläggen inte kommer upp lika ofta som förr.


Men nu tillbaka till verkligheten!

Här sitter jag bänkad i soffan med en sprattlande Nicole bredvid mig. Tvättmaskinen surrar redan och jag är så nöjd att jag äntligen tog tag i tvätthögen som legat hela veckan redan igår.
Vi har absolut inga planer idag. Det känns både skönt och lite tråkigt på samma gång. Jennifer är hos sin farmor sedan igår och kommer hem någon gång i eftermiddag. Vi fick en välbehövlig paus från vår älskade tjej som just nu befinner sig i trotsåldern. Det är lite tabu att säga att man behöver en paus från sitt barn men jo, jag gjorde det efter den här veckan. Varje sak vi skulle göra har inletts med “Nej, jag vill inte”, inte en gång utan flera gånger, det har fått mitt tålamod att testas till bristningsgränsen.
Då har det skönt att man kan få lite avlastning och samtidigt veta att hon har det toppen!

Igår kväll hade vi filmkväll. Efter att vi lämnat av Jennifer åkte vi till Ica Maxi och köpte hem lite gott till kvällen. Jag köpte hem en färdigsallad, Gi-sallad, och det var den godaste salladen jag ätit på länge. Rekommenderas! Till filmen dukade vi fram lite fika, jag som fått dille på Riesen slet upp och slaktade hela påsen. Vilken film vi såg? Thor Ragnarök! Rolig och hög standard precis som Marvel-rullarna brukar ha. Hittills är det bara Age of Ultron som jag tycker är så dålig att jag till och med stänger av den.
Vi fick lite mer-känsla av Marvel och funderar på att se samtliga filmer i släppt ordning.
Är du också sugen? Här kommer en lista kopierad från Wikipedia:

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

2 kommentarer på ”På banan

  1. Ja, men helt rätt! Du ska ju bara blogga de gånger/dagar du tycker att det känns roligt och rofyllt. Jag kan känna igen det där med att man gärna vill få upp ett inlägg hit och dit, men annars så ser jag min bloggstund som en avkoppling. En stund där jag får sitta själv och skriva och JP har hand om allt annat den timmen/eller vad det nu tar 🙂

    1. Precis! Annars blir ingenting bra i slutändan!
      Jag har inte riktigt haft den möjligheten ännu att sitta den där stunden själv. Jennifer är ju nästan alltid omkring mig och innan när Nicke arbetade sent så gick det rent av inte alls.
      Men jag ska försöka vara bättre på att ta en stund för mig själv. Det är värt den uppladdningen av batterierna som det faktiskt blir! 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen