Välkommen tillbaka

Hej och hallå,

så var det måndag igen och en ny vecka börjar igen. Vi har haft en klassisk morgon här hemma, tre pers som delar på en 90 säng (trots att vi ligger i en 180 säng), upp och äta frukost och sedan på med kläder för att gå till dagis. Klassiskt!

Lämningen av Jennifer gick äntligen bra igen efter förra veckans problematik. Nu ska hon bara upphöra med gnället så har vi snart vår stora flicka tillbaka. Vore väldigt skönt då Nicole är inne i nästa utvecklingssteg vilket visar sig i hårda, skrikiga läggningar. Det tar otroligt hårt på psyket, men allt man kan göra är ju bara att finnas där.

Själv så har jag tyvärr gått rakt in i gråzonen igen efter någon vecka av väldigt fint mående. Börjar inse att den kommer när jag får ökad belastning så måste få rätsida på allt och kanske göra listor så att jag kan känna mig mer samlad. Så rädd att missa något till dopet eller inte hinna klart med allt, eller kanske mer att det inte ska se ut som den bild jag har i huvudet.
Börjar även bli nervös inför att söka utbildning och det faktum att jag annars är arbetslös. Tänk om jag inte kommer in eller tänk om jag inte får ett arbete? Vad gör jag då?

Men hörrni! Klart att det blir bra! Måste tänka lite mer positivt. Nu ska jag sätta mig och göra inköpslista till dopet så att den åtminstone är klar och fundera ut tårtfyllning.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen