Hörrni vi lever!!!

Men herre är allt jag kan säga! Efter veckor av förkylning har vi nått vår kulmen (får vi hoppas iallafall). Jennifer har äntligen piggnat på sig efter en hel vecka med feber och hostan från hell. Två veckor senare har min förkylning släppt sitt grepp om mig. Men tyvärr har Nicole blivit superrisig istället. Igår toppade hon febern med 39,7, inte utan att jag blev rätt orolig. Idag är hon betydligt piggare och just nu sitter vi tjejer inne i Jennifers rum.

Ingen pigg tjej igår och än rätt sliten mamma också. Stackars älskade lilla vän!

Trots förkylning och vab så står ju dopet för dörren och jag och Jennifer har hjälpts åt att baka tårtbottnar. Självklart misslyckades jag med de första men nu har jag blivit riktigt vass på att få de höga och fina.
Kommer ihåg inför Jennifers dop vilken panik jag hade, men denna gång känner jag bara lite stressad men ändå i gott mod att jag ska hinna klart.

Var ju på dop i lördags också för min Gudson Thor men det tänkte jag skriva lite om i ett separat inlägg.

NU får vabruari vara slut för vår del och våren komma tycker jag!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen