Första cykelturen

Äntligen fick jag ändan ur och sökte de två sista utbildningarna som jag hade på min lista. Så nu är det bara att vänta och se! Den ena utbildningen skulle man komma på ett antagningsprov i maj för och jisses vad nervös jag blev av bara tanken. Det var inte igår jag satt i skolbänken och kastas in med ett prov framför mig var som att dra undan mattan under fötterna.

När ansökningarna var klara tog jag tag i nästa digitala del, deklarationen. I och med att jag sålde min lägenhet förra året samt har ett eget företag hade jag i år två extra bilagor att fylla i. Efter en liten stund kände jag mig ändå rätt säker på att jag gjort rätt och tryckte på skicka in. Har ni gjort er?

Klockan hade slagit elva så jag ammade Nicole och gjorde sedan i ordning min egen lunch. Gjorde en tacosallad som nästan svämmade över tallriken. Så gott!

Med en härlig matkoma kröp vi ner i sängen så att hon skulle få sova lite. Testade att kliva upp efter en stund för att se vidare en serie om mördare som visas på Netflix. Hann se cirka 10 minuter innan jag hörde en liten fröken som vaknat. Hon blir inte ledsen men ropar för att kolla att jag är kvar. Så lugn denna lilla böna! Bara på kvällen som mamma inte får lämna rummet.

Som vanligt vid tre tog vi vagnen för att hämta storasyster från dagis. Hon hade haft en fin dag och blev superglad när jag sa att hon skulle få cykla när vi kom hem. Hon gjorde ett par tappra försök att trampa på pedalerna men blev mest gå-cykling.

Klart mest värt var att se hennes lyckliga leende! Det är nog inte bara jag som längtat efter våren och idag bjöd verkligen vädret in till vårkänslor.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen