Är våren här nu?

Hej fina ni!
Nu tycker jag att himlen får spricka upp lite och bjuda på lite fler solglimtar. Men helgen som var fick oss att glömma regn och rusk för ett tag och plocka fram vårjackorna ur garderoben.
Åh, vad jag längtar tills man kan gå lättklädd varje dag och visst känns det som att det inte är alltför långt bort nu?

Så vad händer annars då?
Nicole har börjat ta sig upp på knä så snart lär hon krypa. Jag kämpar med att komma på rätt fot med både mat och träning. Jag vet att man ska vara tacksam att man kunnat bära sina barn men nu vantrivs jag något vidrigt över hur jag ser ut och måste komma på rätt köl med allt. Det är okej att vara nöjd och det är okej att inte vara nöjd! Vi alla är olika.
Jag längtar tills jag kan ha vilka kläder jag vill igen och inte känna att mjukisbyxor är mitt bästa alternativ. Tids nog, tids nog!

Så lite roliga news då! Idag fyller min mamma och år och även min goda vän Ida. Ska hinna ner och dricka en kopp kaffe med mamma och på lördag ska jag fira Ida. HELT barnfri för första gången på länge! Det känns helknasigt och snudd på en aningen nervös. Vet ju inte om jag fortfarande kan socialisera med folk! Haha!

Rensar även babysaker som en tok. Ska sälja bort massor så hojta till om ni är på jakt efter något!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen