Snart dags för balkonghäng

Efter mycket om och men verkar ju äntligen värmen nått till Sverige, eller ja, hemma hos oss iaf. Gissar på att norra delen fortfarande får dras med ganska mycket snö. Hörde att min morfar, som bor i Jämtland, hade cirka 86 cm kvar om jag inte kommer ihåg helt fel.
I och med solens ankomst var det dags att ta tag i vår balkong som inte fått kärlek på många år. Mannen som bodde i lägenheten innan oss kan inte spenderat många dagar där ute eller vad tror ni?

Jag har mätt och efterforskat efter bra priser och till slutade till slut med att vi åkte till Rusta och köpa på möbler och trall.
Jennifer godkände ena fåtöljen.
 Vilken skillnad!
Jag har fortfarande inte beslutat mig för åt vilket håll blomlådorna ska vara men so far blev det precis som jag tänkt mig.
Hela familjen invigde balkongen, systrarna fick ett skrattryck och jag och Nicke bara njöt av att äntligen ha ordentliga sittmöbler. Mina gamla möbler fick man ju så ont i röven av.

Ska bara inhandlas ett bord och lite lampor och sen är jag redo för att ligga där ute resten av sommaren.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen