LittleStarJenny

Soffdag

Hej hörrni,
Idag blir det inte mycket gjort här hemma. Jag är helt färdig men svidande ögon och konstant trötthet som vägrar ge med sig. Min lilla vän somnade så fort vi kom hem från dagis och ganska fort slumrade jag också ifrån dokumentären om Auswitch.

Har iaf äntligen bokat in ett läkarbesök för att utreda varför jag är så ryckig och trött. Tröttheten kan dock bero på B12 brist igen, men hur som helst, jag kan inte ha det såhär längre. Har ingen lust att sova bort mitt liv och se tröttare än tröttast ut.

Om en liten stund är det dags att ge sig ut. Ska kompletteringshandla inför veckans meny och hämta ut ett recept. Men först en kopp kaffe.

Soffdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen