LittleStarJenny

Varje dag är en parklek

Hej finisar,

Först och främst tack för ert svar angående inlägg! Ska verkligen försöka smälla upp ett inlägg lite oftare med en uppdatering vad som händer omkring oss. Det kommer nog bli allt ifrån en bild till bildregn med växlande mängd text.

Varje dag efter förskolan har vi stannat ute på vår gård och njutit av vädret. Finns det något bättre än att låta den äldsta springa av sig medan man själv får insupa solens strålar? Inte bara jag och Jennifer som njutit utan Nicole har trivts bra i vagnen och få se storasyster gunga och fara runt. Nästa år har jag två som springer omkring. Jisses!

Varje dag är en parklek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen