Blir det en sväng till IKEA?

Vilken evigt regnande det har känts som idag! Eller först blåste det så rått att jag helst ville linda in mig själv i en filt och inte komma ut därifrån igen. Bilden som slank upp i bloggen tidigare idag var när jag var på väg in till stan för att provjobba. Dock blev det hela ett missförstånd så ett nytt försök sker på måndag.
Drog mig hemåt lika fort och fortsatte att titta på The alienist, en serie som jag helt fastnat för på Netflix. Sedan fick jag ändan ur och började röja ur vår klädkammare/förråd. Bar ner en massa i källaren och började äntligen känna att jag börjar nå ett mål därinne.
Skulle vilja åka till IKEA och köpa ett “pyssel-skåp” till mig och tjejerna. Ett skåp där man kan ha pussel, pennor, pärlor och massa annat som vi kan göra ihop. Just nu ligger det mesta i en oreda där inne i skrubben.
Får se om jag kanske hinner dit imorgon eller en annan dag i helgen. Skulle vara skönt att äntligen bli klar. Fast det blir man nog aldrig.

Kör en liten throwback från 3 maj 2016. Då sken solen och Jennifer lekte i sandlådan. Så liten hon var!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen