Hågelby och kusin-dejt

I lördags packade jag och min mamma ihop oss för att åka på bakluckeloppis i Hågelby. Det var loppis-premiär och ensamma var vi inte på långa vägar. Redan vid infarten kom köerna. Självklart hade vi sedan flytet att hamna med fejjan rakt mot solen.
De första timmarna gick det helt okej men sedan höll vi på att storkna av värmeslag. Munnen kändes som en öken och jag fick dra på mig en babyfilt som skydd mot solen.

Efter att platsen och bordet var betalat gick via cirka 350 kronor plus. Inte mycket men många bäckar små. Därefter skjutsade mamma hem mig där min kusin Johan väntade för lite grillning och snack.
Jag och Johan åkte iväg till Willys och handlade allt vi behövde. Pinsamt nog hade jag dessutom förlagt min plånbok så att Johan fick lösa ut oss. Så sjukt pinigt men vi bestämde att vi bjuder nästa gång så är vi kvitt.

Vi grillade fläskytterfilé och hade sallad och baguette till. Grillat kan ju faktiskt vara det godaste som finns!
När solen började gå ner sjönk temperaturen ganska fort och vi packade ihop oss och gick hem till oss. Efter att barnen somnat satte vi på lite musik och satt och samtalade på balkongen tills klockan slog närmare midnatt. Då insåg vi att det kunde vara bra att avsluta eftersom Johan skulle köra hem till Nyköping.
På återseende sa vi och synes om ett par veckor igen. DET längtar vi till!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen