LittleStarJenny

Jag och min knubbis

Idag har jag sett till att få lite kvalitetstid med min knubbis. Vi har lekt, ätit och myst! Precis så bebisdagar ska se ut. Under tiden hon sov hann jag med en hel del städning så överlag känns det som en väldigt bra dag. Imorgon blir Nicole 8 månader! Vad hände? Är jag redo att hon växer upp? Både ja och nej! Ser gärna att klockorna stannar lite och jag får kramas med min bebis lite mer. Blir helt tårögd bara jag skriver detta.
Samtidigt är man ju så redo att se både henne och Jennifer att växa upp.

Imorgon väntar iaf en spännande dag! Jag ska äntligen till läkaren och börja utreda min trötthet och skakningar. Vore en stort steg om vi kom i mål här någonstans. Sedan är det bara att ladda upp för mina sista dagar som föräldraledig. På måndag väntar mitt nya jobb på mig!

Jag och min knubbis

Ett svar på ”Jag och min knubbis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen