Med sol kommer balkonghäng

I måndags när vi vaknade var det inte till en vanlig Jennifer. Troligtvis var det hennes uteblivna aptit under helgen som satte sina spår. Hon var helt energilös och jag var rädd att det kanske fanns något värre bakomliggande men tänkte att en dag hemma och få i henne mat var ett första steg.

Eftersom det var fantastiskt väder så dukade vi upp lunchen ute på balkongen. Jag åt en sallad toppad med barbeque sås och Jennifer ville äta köttbullar.

För att dagen skulle flyta på lite roligare bar jag ut badbaljan och så fick Jennifer springa upp och ner ur den bäst hon ville.

Efter avslutad dag var hon så gott som vanligt igen och det tack vare lite nytillkommen energi i form av mat. Precis som jag trodde!

När tisdagen vaknade till liv var det en sprallig tjej som åter fick gå till dagis. Både jag och Nicole tackade för en dag i lugn och ro då hon (Nicole) varit väldigt orolig under natten och hållit mig mestadels vaken.

Efter lite astmaspray kröp vi ner i sängen och sov i två timmar. Så välbehövligt.

Sedan var det självklart lilla solstrålens tur att få njuta av lite bad på balkongen.

Resten av dagen spenderades sedan ute på gården. Vi fikade, gungade och njöt. Brände ryggen en aning så idag får jag sitta med den i skuggan lite mer.
Nu ska jag röja av lägenheten lite innan det är dags att packa ihop oss för gårdsgrillning.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen