Game of Thrones

Jisses vilken värme det varit idag! Vi bestämde oss för att hålla oss inne och bada lite på balkongen. Nära till vatten och skugga, så vi har åtminstone klarat oss från värmeslag.
Sen kom en ordentlig skur och efter det blev det omöjligt ännu kladdigare inne. Känns som att det kommer bli knepigt att somna ikväll.

Hur som måste jag få bjuda på lite bilder från Game of Thrones konserten. Vilken otrolig upplevelse! Först åt vi mat på il Conte i Globen. Vi tog deras menyval och fick som förrätt äta mozarella och tomat och till huvudrätt blev det en Black & White. Det var inte en 5 poängare men att få sitta där, bara vi, var guldvärt!
Efter avslutad middag tog vi oss till våra sittplatser inne i Globen och fick njuta av solklara akter från serien. Fantastiskt!

Nu väntar bara en lång, lång väntan på att nästa säsong ska starta! Men jag kan lova att det kliar lite att se om alla säsonger nu.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen