Babyshower för Tessies Mini

I lördags var det dags att fira Tessies Mini stundande ankomst. Det är ju otroligt nära nu, bara några ynka veckor kvar tills vi får se vem som lurar därinne i magen.
Tessie hade denna gång ordnat med allting själv (hur orkar hon?) och hon är nog en av de bästa jag känner på att ordna med fester och liknande. Förutom sötsaker fanns där grillad laxsida, klyftpotatis och melonsallad och mycket mer.
Jag tog hela två tallrikar med lax och potatis, så himla gott!

Här är den blivande tvåbarnsmamman med en av kalasgästerna.

Själv hade jag med min lilla mini solstråle!

Efter maten var det dags för frågesport x2. Den första uppgiften var att gissa på kön, vikt, längd och självklart datum. Det är alltid supersvårt tycker jag och självklart kunde vi inte få något resultat nu.
Den andra frågesporten var 10 frågor om Tessies graviditet och med ett superfint pris. När alla frågor var avklarade var vi 4 stycken som fått 8/10 rätt och det blev utslagsfråga…

…och med 16 grams marginal kammade jag(!) hem första priset. Det innebär att när Mini har anlänt kommer jag få första bilden och dessutom veta könet på Mini. Iiihhh!

Efter tävlingen gick vi in i vardagsrummet och hade presentöppning. Av oss fick Mini en liten gosekanin och en vit mjukisdress med öron.

Med en väldigt trött kalasgäst smet vi hem efter att alla paketen var öppnande.

Tack igen för en helt fantastisk dag nu ser vi framemot ankomsten av lilla Mini!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.