LittleStarJenny

Dejt och skoköp

Hej hallå! Hoppas att ni mår bra och överlevt natten!
Själv ska jag strax röra mig mot jobbet och börja på en ny vecka.

I lördags tog jag med mig min stora tjej och åkte till Port 73 i Handen. Hon behövde nya skor och vi båda behövde lite egentid, bara hon och jag.
Vi kika in på både Skopunkten och Deichmann för att hon verkligen skulle se om hon hittade något hon tyckte om. Lotten föll på Skopunkten och ett par vita tygskor. Kanske inte den ultimata skon för utelek men hon tyckte så mycket om dem. Dessutom fick hon ett par Mimmi sneakers också och jag plockade hem ett par svarta “sandaler”.

Sedan styrde vi våra hungriga magar till Chop Chop för att ladda på lite energi. Vi beställde in en Chow Mein som vi delade på. Tyvärr passade det inte fröken att det var vitkål och lök i så det hela slutade med att hon åt två lyckokakor och jag maten.

I och med att nudlarna inte dög bestämde jag att säkert kort efteråt, en hamburgare och juice. Med batterierna uppladdade busade vi runt inne på Lager 157 en snabbis innan vi skulle handla till middagen. Två fulla pappkassar senare började vi gå mot bilen.

Jennifer tyckte att vi skulle stanna för ett pitstop på vägen tillbaka. Hon är ju fortfarande helt tokig i smoothies så det klämde hon i sig fort och sedan kunde vi fortsätta bort till bilen.

Hemma tog jag båda tjejerna och gick och vilade. Så himla mysigt!
Sedan var vi redo för lite grillning på gården.

Dejt och skoköp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen