Eskilstuna och Parken Zoo Del 1

Sista helgen i maj packade vi ihop våra väskor och hämtade en taggad Jennifer från dagis. Vi skulle tillsammans med familjen Holmström spendera hela helgen i Eskilstuna där vi hyrt stuga och köpt entré till Parken Zoo.

Vi möttes upp på Ica Maxi i Eskilstuna för att handla maten som skulle ätas under helgen. Vi hade löst det så att vi höll i middagen på fredagen och dem lördagen. Lunchen skulle ätas i parken så det var det lättaste.
Incheckade i stugan började jag direkt att ordna med hamburgarna. Det var första gången jag gjorde egna burgare och det mycket bättre än vad jag förväntat mig.

Under tiden jag stod i köket dukade de andra upp till långbord utanför vår stuga. Barnen röjde runt och blåste bubblor och badade om vartannat. 

Helt plötsligt försvann våra stora tjejer och när vi hittade dem satt de på Holmströmarnas veranda och åt finskpåläggskorv.

Jag och Ida fick börja äta tillsammans med barnen.

Och passade såklart på att knäppa en selfie medan grillmästarna fortfarande grillade.

Foppa-paret!

När barnen somnat kunde vi vuxna sitta och prata lite i lugn och ro. Dock med kvällen kom myggen och vilka mygg sen.

Männen tackade för sig först medan jag och Ida passade på att prata en stund till innan vi också knöt oss för natten. Första dagen på Parken Zoo väntade ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.