Eskilstuna och Parken Zoo – Del 2

Dag nummer två inleddes med frukost utomhus och barnen som sprang omkring och busade med varandra. Därefter smet jag in och vilade lite innan det var dags att bege sig till Parken Zoo.

Vi började med att titta på alla djuren och när energin började avta och griniga miner gjorde sig påminda så slog vi oss ner på “Stationen” och åt lunch. Det var en av restaurangerna inne på området med okej mat, varken mer eller mindre.

Innan vi gick till Nöjesparken tog vi alla en glass för att svalka oss. För jisses vilken värme vi hade! Jennifer var mycket modigare än vad jag trodde, så medan jag och Nicole försökte hitta lite skugga åkte de andra massor av karuseller. Ja, Alina fick ju tyvärr inte åka så mycket som hon hade velat men nästa år är det nog även hennes tur.

Med väldigt trötta fötter tog vi oss tillbaka till stugorna och Ida började förbereda maten. Det vankades grillspett med både korv och fläskfilé. Grymt gott!

Våra tjejerna somnade betydligt mycket lättare denna kväll och med ny inköpta myggmedel var det dags för föräldrarna att få lite barnfritt häng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.