Nya tag och nya inköp

Hej kompisar,
Jag vet inte riktigt var jag ska börja men det är så mycket som hänt på sistone. Jag själv har mått väldigt dåligt psykiskt, mycket på grund av medicinbyte, och det har egentligen stulit all fokus. Har inte haft riktig ork att ta tag i något annat än barn och hemmet men nu känns det iallafall lite bättre.

Får så mycket ångest av att jag “ligger efter” och nu sätter jag punkt för det. Tänkte att vi försöker köra på från nu istället. Det enda som jag vill bjuda på är lite härliga bilder från Jennifers kalas så det kommer!

Annars då? Min semestervecka är slut och jag är tillbaka på jobbet. De dagarna blir automatiskt ganska händelselösa. Inte så att jag stormas av kunder direkt! 😉 Ska se om jag kanske kan jobba lite hemifrån med hemsidan så kan jag arbeta morgnar och kvällar och umgås med familjen på dagtid.

Under förra veckan fick jag ÄNTLIGEN tag på en spegel jag velat ha så länge. Den har varit slut mer eller mindre sen den kom in första gången men nu blev det vår tur att få upp en på vår vägg. Jag valde att sätta den lite högre upp så att små kladdiga barnfingrar inte kan nå den.
Dessutom fick jag tag på en matta till halva priset. Kändes genast som ett mer komplett rum och det enda jag känner saknas nu är ett pysselskåp och en punktbelysning.
Både spegeln och mattan kommer från Rusta.

Ytterligare en sak som suger är att min blogg inte uppdateras som den ska på bloglovin längre men är det någon mer än jag som använder det fortfarande?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

En reaktion på “Nya tag och nya inköp

  1. Tråkigt att höra att du inte mått så bra. Försök sänka kraven på dig själv. Du är grym! Har precis styrt ett nytt jobb, tar hand om två barn OCH hinner med att tänka på inredning till hemmet – ge dig själv lite credd istället ♡

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen