Borgbygge, glassätning och grillknytis

Då gör vi ett nytt försök att få iväg ett inlägg om vår härliga lördag.
Dagen började med att jag och Jennifer gick ut i sandlådan och röjde. Vi byggde sandborg, gjorde benkaka (grävde ner våra ben som vi saltade och kryddade) och vanliga sandkakor. När vi var klara hade mitt linne övergått från urtvättat svart till dyblött svart istället.
Jag hoppade in i en snabbdusch och hann ganska precis få på mig kläder och värma lite lunch innan tjejernas farmor med familj kom på besök. De gjorde fruktsallad som serverades med lite yogurt kvarg.
Efter att de tackat för sig tog jag vår stora tjej och traskade upp till centrum. Jag hade lovat att göra baconbollar till vår grillknytis på kvällen. Det är Lasse som alltid annars serverar dessa godingar men nu var det vår tur.
Självklart i denna värme blev det en obligatorisk glasspaus på vägen hem.

24 baconbollar senare slängde jag på mig lite smink och vi begav oss ut till gården. Hasse hade dukat med Sverige-tema och satt redo vid grillen. Vi hade lite olika potatisar, fläskfilé, sallad, våra bollar och korv till tjejerna. 
Jag hann ganska precis äta en tallrik mat innan Nicole ville upp och lägga en spya rakt över oss båda. En dusch och lite ombyte senare kom vi ner igen och då hade alla baconbollar gått åt. Jag fick 3 så jag antar att de var goda! Alltid kul när det uppskattas.

När mörkret börjat sänka sig avslutades det med musik och sång tillsammans med grannarna från granngården. 
Är det något jag kommer sakna den dagen man flyttar härifrån är det garanterat alla härliga människor på vår gård och den fantastiska stämning vi har här.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen