LittleStarJenny

Att bli kär…i en lampa!

Har ni någonsin varit med om kärlek vid första ögonkastet? Jag menar faktiskt inte i en person denna gång utan i en pryl!
Det är inte ofta jag det har hänt för mig. Visst att det har funnits saker som jag velat ha men inte en sak som faktiskt får det att pirra lite i min mage när jag tittar på den. Men NU har det hänt, i en lampa! Hur sjukt är inte det?

Jag satt och bläddrade igenom utbudet på members.com och helt plötsligt dök lampan upp. Eller inte så plötsligt, jag satt och kollade på just en lampa till en del i lägenheten som skulle behöva lite mys-belysning och så dök denna skönhet upp.

Det är en Bubbles Bordslampa från Markslöjd. Tyvärr är den alldeles för dyr för mig men jag hoppas att den en dag får flytta hem till mig.

Att bli kär…i en lampa!

Ett svar på ”Att bli kär…i en lampa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen