LittleStarJenny

Besök till Solna Fotostudio

Hallå där och hoppas att du haft en fin dag!
Själv har jag hunnit med massor känns det som. Innan jobbet tog jag en tur inne i ringen som ligger i Skanstull. Jag var på jakt efter ett hårband till Nicole och var sugen på ett par nya skor till mig. De jag har, har blivit så uttöjda så att jag får gå och knipa med tårna.
Inne på Lindex hittade jag ett perfekt band på rean för 30 kronor, plus att jag hade 25 kronor i bonus så en femma blev det totalt. Dyyyyrt! *ironisk*
Tog sedan en tur in på Din Sko och blev helt förtjust i ett par skor som också låg på rea-hyllan och dessutom hyllan med “50% på rea-priset”. 125 kronor var inte mycket att bråka om, de fick följa med hem också. Nöjd med mina fynd bosatte jag mig på jobbet i ett par timmar.
Kvart över tre stängde jag butiken för att hinna hem och hämta Nicole. Hon skulle nämligen till en fotograf.
Jennifer fotade sig på Öppna förskolan när det kom dit en fotograf vid cirka 10 och en halv månad och jag ville så gärna att Nicole skulle få en likadan från ungefär samma ålder. Jag kom på i förra veckan att Nicole snart blir 11 månader så jag vara så glad att vi fick en tid så snabbt.
Via google hittade jag Solna Fotostudio som erbjöd skol-eller förskolebilder för de som inte hade det eller missat sin tid, ja, eller för sådana som mig som ville matcha med storasyster.

Två hungriga tjejer efter att besöket var avklarat!
Vilket mottagande vi fick, man kände sig bekväm och hemma på en gång. Marina som fotade Nicole var så avslappnad att det gick som en dans att fånga vår solstråle på bild. Jag hade preppat Nicole med både välling och en tupplur i bilen så det hade varit satan om det inte hade fungerat i och för sig. Hårbandet fick sitta där det skulle med efter att jag “lurat” henne. Så fort hon satt sig i vagnen, på vägen till studion, satte jag på henne bandet och började snabbt att gå i förhoppning att hon skulle fastna för omgivningen och glömma bort att hon hade något på huvudet. Det gjorde hon! Haha, man har väl varit med förr.
I det erbjudande jag valde fick man med 2 högupplösta bilder hem men jag valde att även ta en utskrift på en utav dem på en gång.
Väl hemma kunde jag inte ens vänta till efter maten innan jag ramat in bilden.
WOW, vad nöjd jag är! ♥

Besök till Solna Fotostudio

Ett svar på ”Besök till Solna Fotostudio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen