Målarverkstad

Strax efter frukost satte sig jag och Jennifer vid köksbordet och öppnade vår målarverkstad. I födelsedagspresent fick hon en stor “väska” med alla möjlig pennor, kritor och målarfärg. Vet inte i hur många dagar hon frågat om hon får måla med vattenfärgen, men det har inte riktigt passat tills idag.

Här kan ni verkligen se vilken uppsjö av alternativ vi hade att använda. Själv satte jag mig och knåpade ihop en mini-kalender tills dagis startar igen. Det hade jag också lovat henne. Hon är ju fortfarande lite för liten för att förstå det här med antal dagar och då kan det vara lättare att få stryka dagarna till det är dags.

Hehe, jag kan väl inte skryta över att jag är någon värsta konstnär men den fyller sin funktion. Bilderna representerar något vi ska göra den dagen. Onsdag – måla,  Torsdag – Mamma (jag) till optikern, Fredag – Pussla (Kom inte på något annat), Lördag – Middag hos Lasse och Catrin och Söndag – Packa väskan till DAGIS!

Nu får vi bara hoppas att Nicole får sin plats i September också. Annars har vi ett problem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.