LittleStarJenny

Rea-shopping på Kappahl

Förra veckan när vi var på väg till Haninge för min optikertid fick jag passande nog ett sms från Kappahl där de hälsade mig välkommen till rean med stort R. Allt på rean, oavsett rea-lapp, var på 70%. Klart att jag var tvungen att skynda mig in och fynda!

Medan familjen otåligt väntade på mig så lyckades jag iaf hitta massor av fint. Totalrabatt blev strax över 1000 kronor! Förutom två paket strumpor, som jag glömde fota, hittade jag…

Jag blev så grymt nöjd och jackan framför allt kommer vara helt suverän till Jennifer nu under hösten. Klänningarna är köpta till nästa sommar och jag kan inte vänta tills jag får se tjejerna i dem. Det händer så mycket under ett år och jag undrar hur de kommer se ut då!

Rea-shopping på Kappahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen