Dygnets timmar räcker inte till

Hej vänner,
Jag vet, jag är borta från skrivandet igen! Skolan har dragit igång och jag försöker hinna med allt ifrån jobb, skola, kalasplanering och självklart vara med mina barn. Andra saker får läggas till lugnare tider…igen!

Mellan skola och jobb har jag passat på att köra kvalitetstid med tjejerna. Jag och Jennifer har bland annat hunnit måla och Nicole fick sitta med och skaka på en matlåda med nötter.

Idag har det skola och jobb som gäller igen. Har ett uppdrag som ska vara klart på lördag men jag tror att jag kanske blir klar redan ikväll.
Imorgon, fredag, kör jag ett avslut i butiken och sedan fullfart hem och fylla tårtorna till söndag.
På lördag fortsätter alla förberedelser med dekorering av tårtor och fixa iordning kalaspåsar till barnen.
Sedan söndag är det fullt ös för att fira vår lilla solstråle som blir 1 år! Jag kan inte förstå vart detta första år tagit vägen. Det har rusat i väg i samma raketfart som hon gjorde entré. Min älskade Nicole!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.