Middag med päronen

Sisådär en vecka senare kommer ett litet kort inlägg om förra fredagen.
Efter jobbet hade jag och mamma och pappa bokat bord på vår grekiska favorit restaurang, Kamarina. Jag var lite sådär finurligt nervös och tyckte ingenting satte sig som det skulle. Men trots att regnet föll ute så satte jag på mig en ny klänning och lite klackar (för första gången på evigheter).

Förutom att min foundation var en aning för ljus så blev sminket helt okej. Hatten av för Infinity filter från Linda Hallberg Cosmetics. Nu behövs inga hud-förfinade filter längre!

Vi var bland de första på restaurangen, men det gjorde absolut ingenting, då fick vi äta ifred och kunde samtala i lugn och ro. Jag beställde in mitt “gamla vanliga”, en Kamarina Oxfilé. Jisses vad mätta vi var när vi ätit upp och då rörde jag inte ens min pommes!

Efter maten tackade vi för oss och tog färdtjänsten hem till mamma och pappa. Min pappa är ju handikappad därför “finskjuts”.
Vi spelade musik och fortsatte att prata. Så härligt att få ses på tu man hand, för det händer ju inte så ofta längre. Tusen tack igen för en jättemysig kväll! ♥

Kvällen avslutade jag sedan på Stockholms bästa karaoke ställe, Rågsveds värdshus. Bästa personalen, bästa karaokeljudet och mycket trevligt folk. Kan en kväll bli bättre? Jag hann beta av ett par dängor men när klockan närmade sig stängning fick jag helt plötsligt en panikångest attack och var tvungen att gå ut. Jag borde ha annat utgången och gjort något åt saken tidigare men ibland är man dum och envis när man har roligt. En av ägarinnorna ringde en taxi åt mig och väl hemma kunde jag sakta slappna av.

På det stora hela var det en helt fantastisk kväll och jag hoppas att jag snart får uppleva en liknande igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.