LittleStarJenny

Med förskolestart kommer förkylning

Nu har tjejerna hunnit gå två veckor på förskolan ihop. Det var ju osäkert huruvida Nicole skulle komma in på samma dagis som Jennifer men strax innan start fick vi glatt besked.

Men med förskolan kommer även förkylningarna ofta på löpande band. Förra söndagen avslutades med en febrig Jennifer, men för hennes del blev det inget mer. Däremot blev Nicole snuva värre under veckan. Kvällar och nätter är värst med mycket uppvak och tårar, dessutom är det bara mamma som gäller. Rekordet i säng för mig blev halv nio! Visst det är mysigt också och en så kort period av ens liv men nja, nu vill jag ha tillbaka min glada lilla tjej som sover som en sten på nätterna.

I fredags blev det VABB för mig, eller Nicole så klart. Vi gick och lämnade storasyster till klockan 8 och sedan gick vi hem och kröp ner i sängen igen.
Strax innan 12 åkte vi iväg till Port 73. Jag behövde korrigera mina glasögon och dessutom behövde tjejerna nya skor.

Besöket på Smarteyes klarade vi av fort och gick sedan in på både Kappahl och Lindex. Köpte nya strumpbyxor till Jennifer och vantar till Nicole i fleece. Därefter styrde vi stegen till Skopunkten.

Då hade min kompis ledsnat på att handla men jag var fast besluten att hitta skor åt dem både (och gärna ett par till mig).

Slutligen hittade jag ett par åt oss var. Tjejernas blev jag supernöjd med men mina är jag fortfarande tveksam på, däremot var de så sköna så av den anledningen är jag jättenöjd.

Med förskolestart kommer förkylning

2 svar på ”Med förskolestart kommer förkylning

    1. Ni var där i lördags va? Vi åkte dit i fredags, snoris och jag! 🙂 Älskar ju Kappahls barnkläder men höll mig i skinnet och handlade faktiskt bara på Lindex. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen