Nicole 1 år


16 september dukades det upp för kalas för vår lilla prinsessa. Vi hade hyrt föreningslokalen så att alla skulle få plats utan problem.
Jag tycker om att knyta ihop fester i en färg eller tema och denna gång fick kalaset gå i rosa och vitt, men huvudpersonen kläddes i guldklänning med matchande krona.

Dagarna innan stod jag fullt fokuserad och gjorde tårtor. Caketopper kaninen gjorde jag tidigare i veckan för att jag inte ville känna stress över att få till den. Tårtorna bestod av chokladbotten fylld med chokladmousse och blåbärsmousse samt vaniljmousse och blåbärsmousse. 

I present av oss fick Nicole en pekbok som jag gjort via fotoklok.se. Man kan välja mellan olika modeller och sätter sedan in sina egna bilder. Jag valde bilder på familjemedlemmar och avslutade med bilder på Nicole där hon gjorde olika saker. Jennifer fick en likadan när hon fyllde ett. 

Vi sjöng för födelsedagsbarnet och blåste ut ljuset från hennes siffertåg. Efter fikat var det dags för presentöppning. Hon fick så himla mycket fint och bra saker bland annat aktivitets-kuber, pengar till en ny säng, tågbana och kläder.

Trötta och nöjda landade vi sedan hemma igen. Barnen lekte med alla nya saker och jag tog och pustade ut ordentligt i soffan.

På det stora hela var vi alla mycket nöjda över dagen och stort tack till er alla som kom och firade vår lilla prinsessa! ♥

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

En reaktion på “Nicole 1 år

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen