LittleStarJenny

VAB med pyssel

Tisdagar innebär ingen skola utan plugg hemma, men i sedvanlig ordning gick jag och lämnade barnen till åtta och gick sedan hem för att vika tvätten. Vid tio hade jag massage inplanerad så strax innan drog jag iväg till centrum och passade på att lämna in en retur till hm.

Tio i tio klev jag in på massage-salongen och tog av mig skorna, sneglar ner på telefonen och ser att förskolan ringer. Det var bara att sätta på sig skorna och ursäkta att jag var tvungen att avboka tiden. Som tur är känner jag “mina” massörer väldigt väl.

Nicole hade varit jättegnällig sedan jag lämnat henne på dagis men väl hemma tystnade hon och såg bara väldigt, väldigt trött ut.

Jag gjorde iordning en välling till henne och på två röda sov hon.
Jennifer ville pyssla och vi satte oss och ritade lite i väntan på att lillasyster skulle vakna.
Lunchen intogs och vi klädde på oss för att gå och hämta ut två nya paket som kommit till posten. Det var maskeradkläder till kalaset på lördag, men dem får ni se senare.

Jennifer hade bestämt att hon ville pyssla vidare och göra lite höstpyssel. Vilket innebar att hon ville klistra löv. Självklart! På vägen hem från centrum stannade vi till och plockade en massa löv för att ta med oss hem.  
Och sedan var det bara att slå sig ner och klistra. Många papper blev det med löv på men roligt hade hon.

Helt enkelt en helmysig dag och visst, jag hann plugga också så ingen skada skedd!

VAB med pyssel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen