LittleStarJenny

Brev till Tomten

Sådär då var årets önskelista skickad till Tomten. Eller nja, Jennifers iaf! Nicole är väldigt svår att komma på något bra till. Hon ärver ju det mesta. Men en tripp trapp stol står iaf på hennes lista, annars är det som sagt svårt.

Jennifers hon önskar sig däremot det mesta. Hon pekar på allt i leksakskatalogen och ofta ber hon mig att vi ska titta på klänningar och då väljs alltid så gott som hela utbudet ut. Men jag vet att en elbil står högt upp på listan. Vi får hålla tummarna att jag kanske vinner en på Jollyroom. Då vet jag en som skulle bli glad!

Brev till Tomten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen