LittleStarJenny

I´m alive!!!

Hej allihopa,
Jag lever, eller nja, det är väl gränsfall. Man kan säga att jag kommit tillbaka från de döda (skämtosido). Vi har avlöst den ena veckan med sjukdomar efter den andra och nu sist var det jag som föll dit. Härliga förskoletider! Jag fick ett virus som ger förkylning, halsfluss (ja, virusartad), ögoninflammation, feber och slutligen lite öroninflammation. Huga är nog allt jag kan säga om förra veckan!
Än så tåras ögonen MEN det ser mycket, mycket bättre ut.

I och med alla dessa sjukdomar har det varit en pärs att få ihop pluggande, hushåll och samtidigt ha ork att självklart umgås med barnen. Känner att allt annat har fått ligga på vänt.

Mycket annat har ju hänt också. Både tråkigheter och roligheter. Som livet är!
För att punkta upp lite snabbt:

  • Min mobil blev stulen
  • Jag har tatuerat mig igen
  • Vi har kalasat och det väntar ännu mer kalas
  • Jag och Madde var på årets Halloween-fest och jag hade min bästa maskeradoutfit ever.
  • Ja, just, sa jag att vi varit sjuka? *suck*

Den urtjusiga donna fick jag hämta hem från dagis idag iaf. Det blev lite försiktigt gående i pölarna efter mammas förmaning om att “Du har inte gummistövlar på dig!”. Men det gick galant. Mitt stora hjärta, vad du växer och blir förståndig!

Nu väntar strax sängen för att fortsätta läka ögonen och imorgon väntar redovisning av vårt projektarbete och på torsdag tenta… Nervös, inte jag inte? *ryser*

I´m alive!!!

Ett svar på ”I´m alive!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen