LittleStarJenny

Förkylning 578 i ordningen

Ja, vad ska man säga!? Här genomlider vi förkylningar på förkylningar utan desslike. Nicole har varit förkyld mer eller mindre sen två veckor innan jul och vi andra avlöser varandra titt som tätt.
Jag ser mer död ut än levande och det är typ precis så jag känner mig. Den här veckan har varit extra tuff då Nicoles förkylningsastma dessutom blivit värre och medicinerna har inte riktigt hjälpt. I måndags åkte vi in och fick inhalera och kom hem klockan 2 och det är nog efter det jag fortfarande inte återhämtat mig. Man blir mer spänd än vad man tror även om jag inte var orolig.

Var iväg till en näs-specialist igår och det blev beslutat att en operation av min vänstra “insida” ska utföras i början av mars. Det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar dit. Jag hoppas att det blir den sista och att jag efter detta slipper den där vidriga “snorkråkskänslan”.

Nu ser vi framemot våren och vad resten av 2019 har att erbjuda…Mer välmående står iaf högst upp på min lista!

Förkylning 578 i ordningen

2 svar på ”Förkylning 578 i ordningen

  1. Kul att du är tillbaka på bloggen, tråkigt att höra att ni varit så sjuka. Vi har också kämpat med förkylningar och feber. Ingen kul start på det här året 🙁

    1. Tack! Jag saknar att skriva i bloggen men har haft svårt att veta vad och hur jag ska skriva.
      Ja, denna höst och vinter har varit extra hård. Vill ha mer sol nu så att de värsta virusen kan dö ut. Gissar på att du känner detsamma?! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen