LittleStarJenny

Med stress kommer stress!

Jisses hörrni, det är hektiskt att plugga och hinna få ihop livspusslet. När man äntligen tror att man har allt under kontroll faller en bit och man måste starta om. Det känns som att jag är konstant stressad över…allt! Samtidigt ska man försöka hålla humöret uppe och nej, vissa dagar håller det inte. Just nu känns det rätt tufft igen, dessutom är kursen vi har nu apsvår och många minuter varje dag funderar jag på om man kanske skulle hoppa av istället. Sedan säger jag åt mig själv att det bara är att fortsätta försöka och man kör vidare.

Tjejerna fortsätter att imponera med all sin kunskap och hur mycket de förstår. Eller som i söndags när Jennifer frågade om vi inte kunde måla hennes fingrar. Jag förstod genast att det var nagellack hon syftade på och förklarade vänligt att vi inte hann men att vi kunde göra det direkt efter dagis. 
När jag hämtade tjejerna på måndagen så frågade Jennifer direkt om vi skulle hem och måla fingrarna (inget fel på minnet där inte) och hemma plockade jag fram samtliga nagellack och lät henne välja fritt. Det blev en färg till vardera finger som sedan skulle ha glitter på sig. En mycket stolt flicka var det vi hade här hemma. 

Imorse var det lillasysters tur att få sina naglar målade, eller nja, i lekens värld iaf. Tidningen för att skydda bordet var på plats och koncentrationen var på högspänn.

Själv så unnade jag mig ett besök till frisören idag. Det har varit högtid länge men eftersom min ordinarie frisör flyttat så har jag dragit mig för att gå till en ny. Men efter mycket tittande och efterforskning föll lotten på Michael & frisörerna och jag hamnade hos en tjej som kallas Amy. Uppenbarligen lönade sig mitt sökande för jag var supernöjd efter besöket och har äntligen hittat en ersättare! Tjohooo!

Med stress kommer stress!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen