Hektisk måndag utan ändo

Godkväll,
Då var det måndag igen och den passerade precis lika snabbt som dagarna gör nu för tiden. Helgen innebar kalas för hela slanten men det berättar jag mer om i morgondagens inlägg.

Måndag var det idag ja. Den började precis som vanligt men lite mys tillsammans med Jennifer. Vi busade och tittade på lite barnprogram innan vi gick in och väckte pappan som fortfarande låg och sov. Sedan gick vi alla tillsammans till dagis och lämnade en busig fröken. Klockan 10 var det sedan dags för lite massage. Var inte alls lika dålig som jag brukar, men han frågade om jag stressat mycket på sistone och kunde inte annat än nicka. Ska försöka varva ner lite men helt kommer det inte gå för sen ”allt” är på plats.
Direkt efter massagen åkte jag iväg och lämnade in bilen på en sista reparation och blev upphämtad av min pappa. Tillsammans gick vi oförrättat ärende inne på blomsterlandet då de inte hade hagtorn som min mamma ville ha.
Man måste ju fortsätta ett redan fullspäckat schema när man ändå håller på så vi åkte hem till föräldrarna och skrev lite bilpapper på vår nya bil. En riktig Svensson-bil denna gång, en Volvo.

Fick sedan skjuts hem där jag mötte upp min gamla klasskompis Tessie med familj. Äntligen fick jag äran att träffa deras lilla gosa Kelly! Hon bjöd på några försiktiga leenden och höll sig så lugn och mysig under den stund de stannade. Tack igen för besöket!
Jag sa även hejdå till Nicke som åkte till jobbet och gick sedan och hämtade vår lilla tjej. Idag ville hon inte alls gå hem. De var i kuddis och åkte rutschkana, det har verkligen blivit hennes favoritgrej. Finns det en kana får vi en ledsen tjej när vi ska gå hem, dock går det över ganska fort.

Hemma fortsatte vi i samma anda som morgonen. Läste bok, lekte och lagade mat. Ni vet, det där vanliga i vardagen! Jag hade kvar en del sallad sedan grillningen i fredags, så slängde ihop en räksallad med mozarella bredvid. Jennifer smakade glatt och tyckte räkorna var lika goda som sist.
Innan läggdags tog vi ett bad ihop. Badar du med ditt barn? Jag har gjort det rätt ofta sedan hon var liten och tycker det är en mysig stund att bonda lite extra på. Bäst att passa på så länge vi båda får plats. Det dröjer inte många veckor nu innan de dagarna är ett minne blott för en tid framöver.
Nu ligger hon och sover och jag passar på att se ikapp några serier. Greys Anatomy är den serien jag ligger mest efter på, hela 12 avsnitt back. Känns mäktigt att se då jag inte längre är lika förtjust i genomgående dramaserier.  Tror även sådant kommer i perioder!

Just det skulle uppdatera hur jobbintervjun gick. Nej, det gick inte denna gång heller! Är ju dock inte så värst förvånad då jag inte kommer vara fullt tillbaka försen om sisådär ett år.

Nu ska jag sätta ihop en liten att göra-lista inför veckan innan det är dags för sängen. Känns som att jag har så många bollar i luften nu så måste samla allt för att inte tappa något.
Ha en fin kväll så hörs vi mer imorgon!

En reaktion på “Hektisk måndag utan ändo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.