Prinsessan får nobben!

Hallå och ursäkta min frånvaro!
Det blev ett par hektiska dagar MEN vi har äntligen fått nycklarna och idag inleddes rivningen ordentligt. Känns så spännande och vi är så redo att flytta. I nästa vecka ska jag sätta fart och packa det sista, eller åtminstone det vi kan vara utan tills vidare.
Jag blev äntligen sjukskriven i måndags också så nu har jag ytterligare en sak mindre att tänka på och kan lägga mer fokus på att vila kroppen i den mån det går.

Idag har det varit minst sagt lika mycket att göra men massa trevligt. Efter att jag och Nicke gått och lämna Jennifer på förskolan drog jag in till Creative Headz på hornsgatan och min frisör Isabelle.

Efter miljoner av foliebitar i håret hade mitt ansikte bytt färg från rosa till rödlila. Det var varmt! Men oj, så värt att gå till någon som vet vad hon gör. Vi fortsatte denna gång att arbeta bort de röda pigmenten jag har kvar i längderna efter all min hemmafärgning och trollade bort min utväxt som blivit riktigt lång. Nästa gång kanske vi äntligen kan börja leka med lite roligare nyanser eller så blir det ytterligare en blondering. (Jag glömde ta en efterbild)

Tre timmar senare kurrade min mage högt och jag smet in på ett café alldeles i närheten och åt en Ceasarsallad. Hade lätt kunnat få i mig en till men det fick räcka för stunden.
Utanför apoteket i Mariatorget tyckte jag mig känna igen en person som precis var på väg in i sin bil, pappa! Vad är oddsen? Så jag fick skjuts hem efter en liten tur till centrum där jag hämtade ut två paket. Bland annat Pyrets bäddset, som jag håller tummarna är rätt denna gång.
 
När vi hämtat Jennifer stannade vi kvar ute på gården en stund. Hon ville cykla lite och hittade sedan två ödlor som pappa fått hos tandläkaren till Jennifer. De tyckte hon jättemycket om och fortsatte att leka med resten av dagen. Vi småsnackade lite med ”våra” byggarbetare och såg till att de gjorde sitt arbete. (Vilket jag inte alls betvivlade.) Helt plötsligt fick vi en gamla Expressen från 1966 nedslängd. Hur den lyckats bli sparad i så många år är för mig en gåta men det var riktigt kul att se. 2 november fick tydligen prinsessan nobben. Vilken prinsessa har jag ingen aning om!
,  
Kvällen avslutades sedan med chorizogryta och soffmys. Jag och Jennifer tittade på Pippi och efter att hon somnat satt jag och bara stirrade på magen en stund. Pyret bökade runt för fullt. Ibland undrar jag vad liten sysslar med! Hade inte i närheten av så mycket rörelser med Jennifer. Idag är det dessutom enbart 10% kvar av graviditeten, imorgon går vi in i vecka 36+0 och Pyret ligger med huvudet nedåt och är lätt ruckbar. Sakta men säkert når vi i mål med allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.