Chokladbollens dag

Idag blev det inte mycket gjort här hemma, var nämligen tvungen att hämta hem Jennifer igår då hon varit ledsen mer eller mindre hela dagen och pekat på halsen. Däremot hemma var allt som bortblåst men höll henne hemma idag för säkerhetsskull. Därav har vi mest tagit det lugnt och njutit av dagen. Det vanliga, lekt, ätit mat och vilat.

Vid tre klädde vi på oss och gick upp till centrum. Jag hade två paket att hämta ut samt skulle kompletteringshandla frukostmat. Precis när vi går in på ICA får jag ett mess från Nicke som säger att han är på väg hem. Vi bestämde oss då för att vänta på honom och passade på att smita in på caféet och dela på en bulle. Lite mysigt att få sitta där med det finaste man har och bara ha lite egentid utanför hemmets väggar.

Hemma igen var det lite dö-läge på oss samtliga. Jag och Jennifer läste lite böcker innan det var pyjamasdags. Hon envisas även med att ha mamma på golvet. Jättefint att hon vill att jag är med men jisses vad svårt det börjar bli att ta sig upp därifrån.
Nu sover hon gott i sin säng och vi vuxna äter Delicatobollar i chokladbollensdags ära. Försöker undvika att proppa i henne socker, det kommer hon ändå få nog av när hon blir äldre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.