Förkylningen som aldrig ger sig

Ja, nu är det dags igen! Jag hann nog aldrig bli riktigt kry från min förkylning men sedan ett par dagar tillbaka var den tillbaka med snuva, heshet och hosta. NU är det Jennifers tur igen. Igår vaknade vi upp till en rinnig näsa och hennes hosta har sedan dess blivit mer retad igen. Förstår inte hur vi ska lyckas bli av med detta!
Nu får iaf hela familjen egna handdukar och vi ska se till att sprita händerna lite mer. I värsta fall får jag ringa läkaren så får de kolla om vi åkt på någon bakterie.

Igår var det en rosa tjej som gick till dagis och självklart var nya kepsen på. Själv gjorde jag på tok för mycket hemma vilket min foglossning fick lida av mot kvällen.
Jag städade köket och handlade mat inför veckan, jag dammsög och vände dessutom på soffan för att lösgöra vår divan-del. Vi fick tips om att den blir planare på det viset. Körde en maskin tvätt också, annars hade jag stått utan trosor idag!

Nu ska vi snart åka till farsta och äta lite frukost. Ska försöka hitta en klänning samt kolla om hm fått in nya leggings.

Och ikväll är det äntligen dags för en av årets största händelser!! Jag och mamma ska på Celine Dion. Ska packa en toarulle som kan få rymma alla mina tårar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.