Ingen gör smulpaj som min pappa

Efter att jag och Jennifer vilat idag tog vi en tur ner till mina föräldrar. Jag behövde fly hemmet för ett par timmar så då passade det perfekt att besöka dem. Ni vet, ibland måste man komma hemifrån innan väggarna kryper för nära inpå.
När vi kom ner hade pappa gjort en smulpaj med äpple och rabarber. Perfekt söndag! Jag vet inte hur han gör men hans smulpaj är alltid så god. Älskar den blir lite krispig och snudd på knäckig i toppen. Hittills har jag aldrig lyckats själv, så jag använde det som en ursäkt att ta en extra bit för min del också!

När vi fikat klart gick vi alla ut i vardagsrummet och mina föräldrar fick känna på ordentligt hur Pyret bökar runt därinne. Mamma blev riktigt impad över dessa rejäla sparkar och bökningar som kom.
Det var skönt att vara där ett tag. Mitt huvud som börjat kännas riktigt låg igen fick en skön paus där och vi pratade om lite allt möjligt. Fick tid att ventilera min oro över allt med flytt, renovering och bebis som ingen tyvärr kan påverka. Känns lite lättare nu även om humöret fortfarande inte vill sig riktigt.

Vid 17 åkte vi hem till Nicke som förberett middag, köttbullar och potatismos. Det är en härlig känsla att komma hem till dukat bord. Oftast är det ju jag som är hemma först så det sker inte så ofta.
Vi avslutade kvällen med Jennifer i soffan tittandes på Pippi Långstrump, som blivit nya favoriten här hemma. Vi kramades och prata om att imorgon börjar dagis igen och det märks tydligt att hon saknat det. Jag ser framemot att lämna henne där imorgon! Anser att det är så det ska kännas också.

Nu sover hon gott i sin säng och jag tänkte bara kika in här innan jag ska fortsätta att se säsong sex av American Horror Story. Imorgon hoppas jag på en riktigt bra dag utan strul någonstans! Vi ska iväg och skriva de sista papperna och sedan ska jag till MVC läkaren. Så håll era tummar och tår att det går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.