Kaos i vardagen!

Hej hallå,

Ja, ni, vad ska jag säga!? Det blir inte alltid som man tänkt sig. Så fort jag får ett flow så kaosar vardagen ihop sig och jag får satsa att bara få ihop allting.

Jag har jobbat hemma senaste veckan och haft Nicole hemma medan resten av familjen åkt iväg till stranden. Normalt sover Nicole mellan 9-12 på förmiddagen och då skulle jag ha minst 3 timmar på mig att arbeta. Nu blev det inte alls så! Hon har sovit ungefär en halvtimme eller velat ha mig bredvid sig. Med lite barnmusik på tv:n har hon iaf underhållit sig själv litegrann och jag har fått lite gjort.
Tror det är värmen som gör henne orolig och svårsövd.

Fram mot eftermiddagen har resterande familj kommit hem och jag har fått lägga arbetet åt sidan, därefter fortsatt när barnen somnat.

Blev lite mer stress än jag räknat med men jag har fått det jag skulle gjort. Nu har jag cirka 300 rader kvar att redigera imorgon men det ska nog gå på något sätt. Därefter ska jag lägga fokus på att fixa själva sidan mer.

Men hörrni, ska vi diskutera denna värme? Jag älskar att vi har en ordentligt sommar men att inte få ner tempen inomhus är olidligt. Man är konstant äckelkladdig på kroppen och alla blir trötta och griniga. NU är det ju dessutom megafuktigt efter lite efterlängtat regn. Tusan att avfuktare är så dyra!
Nicole är den som lider mest hemma. Hon har haft värmeutslag, kräkts en hel del och dessutom fått friktionssår på händerna. Stackarn!
Vi verkar ju dock få försöka bita ihop minst en vecka till sedan hoppas jag på att temperaturen sjunker ner mot kanske 20-24 grader istället.

Nu ska jag fortsätta kika på Nailed It på Netflix. Har ni sett? Jag blir så fnissig i varje avsnitt och är perfekta medicinen efter ett ångestanfall.
Ha en fin kväll alla fina därute!

 

2 reaktion på “Kaos i vardagen!

  1. Poor Nicole!! I have reading about the heat wave there and hope you get better weather soon! I truly believe climates are changing. I wish our stupid President could understand that, too.

  2. Men kära nån! Fick hon såren på händerna av att krypa på golvet med fuktiga händer, eller hur blev det så? ♡

    Håller verkligen med dig om värmen, nu får det lugna ner sig lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.