Lycka över det lilla


Mitt liv / måndag, juli 17th, 2017

Godmorgon kamrater,
Inte direkt sommarväder man vaknar upp till idag men enligt SMHI ska det klarna upp till strålande sol lite senare. Vi ska iväg till Nina med familj idag för lite lätt middag och fika. Det var evigheter sen vi sågs allihopa så det ska bli riktigt mysigt plus att jag och Nicke får anledning att hålla oss borta från internet. Win win! Vi vill inte få någon spoiler från de som sett Game of thrones inatt eller under dagen.
Först ska vi iväg till Målarmästarn´s färgbutik i Sockenplan för att kika på tapeter. Det känns snudd på övermäktigt med tanke på att jag vet hur många val det finns. Tur att det bara är två rum som ska få en fondtapet.

Igår tog vi det bara lugnt på hemmaplan. Jag fick sovmorgon till nästan sju och därefter gick vi upp och åt frukost. Vid elva sa Jennifer ”Mamma kom!” och jag frågade vart vi skulle gå och fick till svar ”Sova”. Ehm, jaha, säger du det! Vi gick in i sovrummet och efter att hon fått plocka upp sin hög med nya strumpor (som hon är superglad över) och lagt dem bredvid så somna hon inom loppet av en kvart.

Efter vilan gick vi ut och fikade med grannarna på gården. Strax efter 16 gick jag upp och gjorde maten, pasta och köttfärssås och resten av familjen kom upp vid 17. Jag valde att äta mina dumplings som jag fått mina massörer eller frun, Hong. Så gott så jag dör! Kändes så lyxigt att sitta med en hel tallrik framför sig och gissa vad min lunch idag blir?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *